Bijdrage activiteiten

veilig betalen per bank

Fijn dat je er bent!

Welkom in het buurthuis in de 3 Krone.
Een buurthuis is een plek om even binnen te lopen, een kop koffie te drinken, mee te doen aan een activiteit of om vrijwilligerswerk te doen. Een breed aanbod maakt het buurthuis aantrekkelijk voor een brede groep mensen.

Een vriendelijke toegang en huiselijke sfeer werkt drempelverlagend.  Zijn er nog zaken die verbetert kunnen worden? Laat het ons weten.

De kosten voor deelname aan activiteiten proberen we zo laag mogelijk te houden. Toch moeten we soms een kleine bijdrage vragen. Op deze pagina zie je een aantal mogelijkheden om een bijdrage te voldoen.

Deelnemen aan activiteiten: betalen met iDEAL

ideal-mollie

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde mobiel bankieren app of  internetbankieromgeving van uw eigen bank.

Vrijwillige bijdrage koffie en thee

We rekenen een standaard bedrag per consumptie van 1,00 per consumptie. Vul het aantal consumpties zelf in en betaal per bank.

Contant betalen kan uiteraard nog steeds bij een van de vrijwilligers.

Totaal: € -

Consumpties tijdens activiteiten

We rekenen een bedrag per consumptie van € 1,00 voor frisdrank en € 2,00 voor alcoholische drankjes. Vul het aantal consumpties zelf in en betaal per bank.

Contant betalen kan uiteraard nog steeds bij een van de vrijwilligers.

Totaal: € -
Share This