Eerste buurtborrel na de vakantie

Nieuwsbericht-in-de-3Krone

Buurtborrel iedere derde zondag van de maand!

 

Zondagmiddag 18 september 2022 tussen 14.30 en 17.00 uur

Dit wordt weer de eerste en vooral leuke buurtborrel na de vakantie.

Iedereen is welkom, loop gewoon even naar binnen, toegang gratis.

Zoals altijd is er ook deze middag weer iets in de aanbieding.

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door jonge maker Coos Veldpaus. Coos is een 17-jarige singer-songwriter. In haar liedjes filosofeert ze over haar weg naar volwassenheid, maatschappelijke problemen en het dagelijks leven.

Ook zal er promo zijn over het theaterstuk ‘Straatslim’ door STUT theater . Graag hadden we dit stuk over daklozen en gespeeld door Utrechtse (ex) daklozen in de 3 Krone gezien.

Maar helaas is onze ruimte net iets te klein. Gelukkig komt Wim, een van de spelers, mee voor een kort voorproefje van de voorstelling.

De hele voorstelling ‘Straatslim’ kun je zien op 13 en 14 oktober om 20.00 uur in de theaterzaal van de Bibliotheek op het Neude.

Tickets via de website van Stut. We hebben een aantal kaarten te vergeven voor mensen met een smalle beurs!

Kom even aan, neem een drankje en maak een praatje! We zijn uiteraard benieuwd hoe het met onze buurtgenoten gaat.
stut-theater

Een straatnieuwsverkoper. Een man die op straat belandt na zijn scheiding. Een vluchteling die al twaalf jaar wacht of hij hier zijn leven mag beginnen. Een accountant die op een personeelsfeestje in aanraking komt met cocaïne. Een man die hoopte hier gouden bergen te vinden. Een man die op zijn zeventiende voor het eerst dakloos werd. In de voorstelling Straatslim ontmoet je zes mannen zonder thuis. Zes mannen aan de rand van de samenleving. Zes mannen die zo moedig zijn hun eigen verhaal te vertolken op het toneel. Op zondag 18 september geeft een van de spelers je alvast een voorproefje van de voorstelling met zijn eigen verhaal.

Kom luisteren naar zijn verhaal tijdens de Buurtborrel in de 3 Krone!

Nieuwsbrieven

Share This