Gespreksavond over corona in de Binnenstad

Nieuwsbericht-in-de-3Krone

UITNODIGING

U bent van harte welkom om mee te doen met een gespreksavond over corona in de Binnenstad. Wat hebben wij in de Binnenstad geleerd van de coronatijd? En hoe kunnen we het best omgaan met nieuwe lockdowns in de toekomst? Graag willen we daar samen met u over praten. Welke verbeterpunten kunnen we samen bedenken?

We nodigen u van harte uit om hierover met ons en elkaar te praten in het buurthuis in de 3 Krone op vrijdagavond 23 september 2022 van 18:30 tot 21:00. Het begint met een gezamenlijke maaltijd (soep en brood) en een kopje koffie of thee.

Daarna komt een presentatie. Onderzoekers van het Trimbos-Instituut en het UMC Utrecht hebben namelijk meer dan 60 Utrechters geïnterviewd over hun gezondheid tijdens de coronaperiode. Ook bewoners van de Binnenstad. Dat waren drie groepen bewoners: ouderen, jongeren, en mensen met een psychiatrische aandoening. De onderzoekers vertellen ons kort wat ze hebben ontdekt. Wat vonden bewoners het moeilijkst aan de coronatijd, en wat hielp bewoners om zich toch goed te voelen?

Na de presentatie voeren we groepsgesprekken over de resultaten van het onderzoek. En over wat er nog beter kan in de Binnenstad om de volgende coronaperiode te verbeteren. Zo halen we nieuwe ideeën op over gezondheid in de wijk tijdens een lockdown. Bijvoorbeeld over hoe we elkaar meer kunnen ontmoeten, of over hoe verschillende aanbieders van zorg en ondersteuning beter kunnen samenwerken. De beste ideeën worden ingezet om het leven in de Binnenstad te verbeteren.

U kunt gratis meedoen op 23 september. Laat u ons weten of u komt? Stuur dan even een e-mail aan riatijmensen@casema.nl.     

Bedankt!

Trimbos-over-corona

Nieuwsbrieven

Contact

Gegevens

Stichting In de 3 Krone

KvK 58343695

Bank: NL72 TRIO 0197 6619 47

Adres

Oudegracht 227
3511 NJ Utrecht

 

Share This