Selecteer een pagina

Politiek café

Politiek café

4 jaar geleden was er een politiek café in het buurthuis In de 3 Krone. Het ging over de verkiezingen voor de Provinciale Staten in 2019. Het buurthuis had kandidaten van verschillende politieke partijen uitgenodigd en zij gingen in discussie met elkaar en met de buurthuisbezoekers.

Er waren best veel mensen bij dat politiek café: glaasje in de hand, ongedwongen sfeer, veel vragen aan de kandidaten van de politieke partijen: het ging ergens over en het was ook gezellig.

Over ruim 4 weken zijn er weer de Provinciale Statenverkiezingen. Dus gaat het buurthuis weer een politiek café organiseren en kandidaat-provinciale statenleden uitnodigen. Waar zal het over gaan? Over duurzaamheid en klimaatverandering? Of de woningnood? Of de stijgende kosten van levensonderhoud?

Wat  heeft de provincie daar over te vertellen?    

Wat hebben de Provinciale staten eigenlijk te vertellen over de Binnenstad van Utrecht? Wat is het belang van de deze provincieverkiezingen voor ons als bewoners van de Binnenstad?

Die, maar ook andere vragen, stellen we aan kandidaten van politieke partijen bij het politiek café in:

het buurthuis In de 3 Krone op zondagmiddag 19 februari om 15 uur

Oudegracht 227

politiek-cafe

Binnenkort in het buurthuis

februari, 2024

Binnenkort

maart

17mar15:3017:00B-flat Trio met licht-klassieke muzieklicht-klassieke muziek van de componisten Glinka , Shostakovich en Klezmermuziek