Stottercafé Utrecht

Nieuwsbericht-in-de-3Krone

De eerste editie van Stottercafé Utrecht!  – StotterCafé Utrecht is een feit.

Op een mooie plek aan de Oude Gracht in hartje Utrecht zal op 7 februari 2020 de aftrap worden gegeven. Het programma omvat de vertoning van de film Fucking Cola van regisseur Sophie van de Pol, die zelf haar film komt toelichten. Na afloop kan er gediscussieerd worden over de film en de eigen ervaringen met stotteren en kunnen er vragen aan Sophie worden gesteld.
De korte film gaat over Stef. Stef is zeventien en stottert. Op zijn oma’s verjaardag in Zuid-Limburg wil hij het goede nieuws over zijn studie vertellen, alleen komt hij zoals altijd niet aan het woord. Nu hij bijna volwassen is, is hij hier helemaal klaar mee. Tot ieders verrassing laat hij deze keer wel zijn stem horen. En wel op een heel duidelijke manier.

Het StotterCafé is een initiatief van de Nederlandse Stottervereniging Demosthenes. Het doel is om een plaats te bieden voor ontmoeting aan mensen die stotteren. Ook voor mensen die op welke manier dan ook in contact komen met stotteren of belangstelling hebben voor stotteren is het StotterCafé de plek. Er worden workshops en lezingen gegeven die een relatie hebben met stotteren.

StotterCafé Tilburg en Rotterdam zijn ons voorgegaan: zij organiseren al heel wat jaren met veel succes avonden voor mensen die stotteren  en andere belangstellenden. Vanaf nu gebeurt dat dus ook in Utrecht!

Het StotterCafé wordt gehouden in

In de drie Krone, Oude Gracht 227 in Utrecht

Tijd: Om 19.30 uur gaan de deuren open en het programma start om 20.00 uur. Na de film en discussie is er gelegenheid voor een drankje. De toegang is vrij en iedereen is van harte welkom.  Blijf op de hoogte door ons te ‘liken’ op Facebook en onze website stottercafe.eu in de gaten te houden!

Aanmelding: via stottercafeutrecht@gmail.com

Toegang gratis!

Stottercafé Utrecht

Contact

Gegevens

Stichting In de 3 Krone

KvK 58343695

Bank: NL72 TRIO 0197 6619 47

Adres

Oudegracht 227
3511 NJ Utrecht

 

Share This