Selecteer een pagina

Vrijwilliger worden

Vrijwilliger worden?

Beste buurtgenoten,

Ons buurthuis bruist van leven dankzij de enthousiaste bijdragen van buurtbewoners zoals jij! We geloven dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om deel te nemen aan activiteiten die hen interesseren, en daarom hebben we JOUW hulp nodig.

Of het nu gaat om het organiseren van een pubquiz, een maandelijkse muzikale avond, een literatuurclub of iets totaal nieuws, we hebben vrijwilligers nodig om te helpen bij het opzetten en organiseren. Neem bijvoorbeeld onze buurtborrel die is uitgegroeid tot een niet weg te denken evenement. Hier kun je onder het genot van een drankje ontdekken wat er speelt in de wijk of genieten van een leuke film. Het is een buurtborrel ‘met…’, zullen we maar zeggen.

Het bedenken, opzetten en organiseren van evenementen is ontzettend leuk, en we nodigen je uit om deel te nemen aan een van deze leuke klussen! Als het je iets lijkt, laat het ons weten via e-mail, dan nemen we contact met je op.

vrijwilligers-inde3Krone

We hebben vaak een informeel overleg.

Altijd Welkom!

We kunnen altijd vrijwilligers gebruiken, of het nu gaat om gastheer of -vrouw zijn tijdens het Open Huis, het draaien van een bardienst bij een buurtdiner of buurtborrel. En laten we eerlijk zijn, het is ook nog eens leuk om gezellig te kletsen en bij te praten met buurtgenoten.

Als je wilt bijdragen aan een levendige buurt en buurtgenoten wil leren kennen, laat het ons weten! Stuur een e-mail, en we verwelkomen je met open armen.

Bedankt voor je overweging en we hopen samen iets geweldigs te creëren!

Met vriendelijke groet, Martin Bruggink – Voorzitter, bestuur in de 3 Krone

Vacature(s)

Penningmeester per 01-01-2024

Bekijk de volledige vacature op VC Utrecht

Contact opnemen

Interesse of heb je vragen? Mail dan aan Martin Bruggink:  martin.bruggink@gmail.com

 

Ouderen-en-jongeren-inde3Krone