Vintagebeurs

Elke eerste zaterdag van de maand wordt buurthuis in de 3 Krone omgetoverd tot een leuke kleinschalige Vintage beurs. Gezellige  kraampjes waar je voor een kleine prijs hippe kleding, vintage en hebbedingetjes kunt scoren. De beurs wordt goed bezocht door vaste bezoekers maar ook voorbijgangers op de Oudegracht laten zich verleiden om even binnen te kijken.

Kom gerust eens kijken! De toegang is gratis.

Praktische info

Wil jij een zaterdag op de Vintage beurs staan? Wat leuk! Een ideale manier om anderen blij te maken en de kleding die je over hebt, een tweede leven te geven. Het aantal plekken is altijd beperkt. Er zijn per keer 6 tot 8 plekken beschikbaar, schaars dus. Elke keer kijken we dus eerlijk wie er kan en mag komen.

Een kraampje kost 15 euro. Geef aan als je een U-pas hebt, je ontvangt dan 30% korting en je kunt de resterende kraamhuur betalen met je U-pas.

Je kunt je aanmelden voor de beurs tot donderdag een week van te voren. Hieronder zie je een overzicht van de data.  Je stuurt een mailtje met je naam, de datum van de beurs waarvoor je wil reserveren en je contactinformatie naar henk2510@gmail.com

Je kunt maar één plek reserveren, alleen voor jezelf. Je hoort precies een week van te voren of je een rek & kraam krijgt. De beurs duurt telkens van 11.00 tot 17.00 uur. Je kunt om 10.30 terecht om op te bouwen, niet eerder. Afbouwen mag vanaf 16.30. Zorg dat je alles meeneemt!

 We zien ernaar uit je welkom te heten als bezoeker of deelnemer bij onze gezellige Vintagebeurs!

Vintagebeurs data In de 3 Krone 2023

Beurszaterdag Aanmelden tot  Toewijzen kraam
3 juni 1 juni 1 juni
1 juli 29 juni 29 juni

 

vintage-beurs-1
vintage-beurs-3

Contact

Gegevens

Stichting In de 3 Krone

KvK 58343695

Bank: NL72 TRIO 0197 6619 47

Adres

Oudegracht 227
3511 NJ Utrecht

 

Share This