Selecteer een pagina

Yoga

Voor wie:

Voor binnenstadbewoners die elkaar in een gezellige omgeving willen ontmoeten.

Wanneer: 

Ella geeft hatha yoga op maandagochtend 09:00 uur, maandagavond 19:00 uur, en vrijdagochtend 09:00 uur. Chakra yoga is enkel op maandagavond 20:15 uur.

Aanmelden:

Meld je aan via info@utrechtyoga.nl of telefonisch op 0617594221 (maandag en dinsdag na 12:00 uur). Kijk op Utrecht Yoga voor meer informatie.

Yoga

Ella Steinebach geeft al sinds 1986 yoga, waaronder ook zwangerschapsyoga. Bewust worden en zuiver waarnemen; dat is waar yoga om draait. Iedereen doet mee naar eigen kunnen. Aan het einde van de lessen wordt er thee gedronken en is er de mogelijkheid om vragen te stellen over de les, of yoga in het algemeen.

Ella geeft zowel hatha yoga als chakra yoga. Hatha yoga gaat over het aandachtig aannemen van dynamische poses die langzaam overgaan in rustiger, subtielere poses. Uiteindelijk zit het lichaam helemaal stil.

Chakra yoga gaat over het bewust maken en ontdekken van één specifiek chakra per les. Hatha yoga is iets toegankelijker, maar je kunt als beginneling ook starten met chakra yoga. Het enige dat je nodig hebt om mee te doen is een open houding.

Kosten

Proeflessen kun je aanvragen via email of telefoon.

  • Een proefles kost € 8,00.
  • 17 lessen kosten in totaal € 135,00.
  • Een vijf-strippenkaart kost € 50,00.
ella-steinebach