Selecteer een pagina

Exposities

Exposeren in het buurthuis?

Traditiegetrouw organiseren we al jarenlang boeiende exposities in ons buurthuis, waar de begane grondzaal de ideale setting biedt voor diverse kunstwerken. Heb je interesse om je werk te tonen? Aarzel niet en neem contact op met Janneke Kraaijenhof of Wilma den Boon via contact@buurthuisinde3krone.nl .

Voor de opening van elke nieuwe expositie nodigen we graag buurtbewoners uit. We zorgen voor een feestelijke start en besteden ruim aandacht aan het evenement op sociale media, in onze nieuwsbrief en natuurlijk op deze website. Samen creëren we een platform voor kunstenaars en een unieke beleving voor onze gemeenschap.

Uiteraard zijn de kunstwerken elke woensdagmiddag tijdens het open huis te bekijken. Je bent welkom!

expositie-inde3krone

Herbeleef een reeks opmerkelijke tentoonstellingen uit de afgelopen jaren en ontdek de artistieke reis van getalenteerde kunstenaars.

Van kleurrijke aquarellen tot expressieve acrylschilderijen, elke expositie belichaamt een unieke creatieve visie. Als je geïnspireerd bent of interesse hebt in het exposeren en/of aankopen van kunstwerken, neem gerust contact op met het buurthuis of de kunstenaars.