Selecteer een pagina

Steun ons

Steun het buurthuis

Als je geïnteresseerd bent in het ondersteunen van het buurthuis, zijn er verschillende manieren waarop je dat kunt doen:

  • Financiële bijdrage: Overweeg een financiële donatie te doen. Dit kan een eenmalige donatie zijn of een regelmatige bijdrage, afhankelijk van wat voor jou het beste werkt.
  • Vrijwilligerswerk: Als je tijd beschikbaar hebt, overweeg dan om als vrijwilliger bij te dragen. Je kunt helpen bij evenementen, activiteiten organiseren of assisteren bij de dagelijkse gang van zaken..
  • Promotie: Help het buurthuis bekendheid te geven. Dit kan door middel van mond-tot-mondreclame, het delen van berichten op sociale media of het verspreiden van folders in de buurt.

Door het buurthuis te ondersteunen, draag je bij aan de positieve ontwikkeling van de lokale gemeenschap. Neem contact op met het buurthuis om te bespreken op welke manier jouw steun het meest effectief kan zijn. Elke bijdrage, groot of klein, maakt een verschil!

Eenmalige donatie

Doneer eenmalig een bedrag om het buurthuis een steuntje in de rug te geven.

Donateur worden?

  • Als donateur kunt u een bedrag overmaken naar het rekeningnummer NL72 TRIO 0197661947 ten name van Stichting In de 3 Krone.